DementActief is de naam waaronder ik presentaties, workshops, kennisbevordering, (boek) besprekingen enzovoort geef aan vrijwilligers, mantelzorgers, zorgmedewerkers enzovoort. Door mijn kennis en ervaring te delen over contact maken en verbinden bij dementie, door middel van mijn boek, blog, deze website, mijn vrijwilligerswerk bij Alzheimer Nederland, presentaties en workshops enzovoort ben ik Actief rondom dementie; DementActief

 


VERHALEN UIT DE PRAKTIJK 

Op mijn Facebook pagina deel ik informatieve blogs over dementie en/of schrijf ik praktijkverhalen. 

 

Mijn boek Puzzelen met het brein bevat zelfs 100 praktijkverhalen met een boodschap én het ABCDementie! 

Alles over mijn boek leest u hier door op onderstaande button te klikken:Bij het delen van kennis over contact maken en verbinden bij dementie maak ik gebruik van mijn jarenlange praktijk ervaring in de dementie(zorg). Maar ook maak ik gebruik van het door mij gemaakte ABCDementie. Een ABC met per letter een tip en/of advies rondom de zorg, omgang en communicatie met mensen die dementie hebben. Dit ABCDementie is opgenomen in mijn boek Puzzelen met het brein! Nog een extra reden om het boek te lezen!

Om de informatie goed te kunnen begrijpen en inzetten maak ik verder gebruik van het in Actie rondom dementie. Een monogram met de letter ACTIE. Door komt de naam DementActief ook mede vandaan. 

Je leest hier alles over dit monogram in A C T I E voor dementie!

Naast dit monogram heb ik een kaartje ontwikkeld met 10 tips die je WEL kunt gebruiken bij het contact maken en verbinden bij dementie en 10 tips die LIEVER NIET gebruikt kunnen worden. 

 Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een presentatie, kennisbevordering, boekbespreking e.d. voor mantelzorgers, zorgmedewerkers, dementievriendelijke gemeenten, Alzheimer cafés, vrijwilligers en van wie dan ook die belangstelling en/of baat heeft bij meer kennis over dementie en contact maken en verbinden rondom mensen met dementie.

DementActief

Samen Actief rondom dementie